Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Ψήφος στην Ενωτική Πρωτοβουλία

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αλαζονική, αυταρχική, διαπλεκόμενη με τα μεγάλα συμφέροντα και χωρίς συναίσθηση του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται η χώρα. 

Όλες οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι πολίτες επιθυμούν μαχητική αντιπολίτευση, αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι με πολυδιάσπαση και αναποτελεσματικότητα. Μεγάλο ποσοστό δηλώνει ότι δεν τους εκφράζει κανείς.

Η ριζοσπαστική Αριστερά, η ελπίδα του ελληνικού λαού στα δύσκολα χρόνια της προηγούμενης δεκαετίας, έχει οριστικά χάσει την αξιοπιστία της. 

Ωστόσο, ο ευρύτερος χώρος της παραμένει πηγή εναλλακτικών ιδεών και προτάσεων, με ανθρώπους που έχουν γνώση των πραγματικών συνθηκών της χώρας και θέλουν να τη βγάλουν από το αδιέξοδο.

H Ενωτική Πρωτοβουλία είναι μια αισιόδοξη πολιτική κίνηση, με συγκεκριμένες προτάσεις για τα μεγάλα οικονομικά, κοινωνικά και γεωπολιτικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. 

Φέρνει μια ενωτική και δημοκρατική αντίληψη στην πολιτική ζωή. Μπορεί να βοηθήσει να αλλάξουν τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. 

Περιλαμβάνει αυτούς που δεν συμβιβάστηκαν όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα μεγάλα διλήμματα της προηγούμενης δεκαετίας. Κυρίως όμως περιλαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδων ανένταχτους που συνεχίζουν να αναζητούν καινούργιο δρόμο για την Ελλάδα. Όλοι αυτοί είναι η ψυχή της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. 

Στόχος μας είναι να υπάρξει μια πρώτη και απαραίτητη εκλογική επιτυχία, ώστε να δημιουργηθεί η βάση για μαχητική αντιπολίτευση. 

Με καθαρές θέσεις και φερέγγυους ανθρώπους, μπορούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και να γίνουμε ο πυρήνας για την πολιτική ανάταξη που χρειάζεται ο τόπος μας.