Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Η θετική προοπτική για την Ελλάδα


Στο πλαίσιο της παρουσίασης των προτάσεών του στο ευρύ κοινό με μια σειρά εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής διοργανώνει δημόσια εκδήλωση - ομιλία τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Πάρκου Ελιάς στην Βέροια με τίτλο "Η Θετική Προοπτική για την Ελλάδα" και κεντρικούς ομιλητές τους Κώστα Λαπαβίτσα και Ηλία Τσολακίδη.

Στην εκδήλωση θα αναλυθεί η οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας και οι δυνατότητες διαμόρφωσης εναλλακτικών προτάσεων, οι οποίες κι αποτελούν τον βασικό στόχο του ΕΔΕΚΟΠ. Προτάσεις ρεαλιστικές βασισμένες στην επιστημονική ανάλυση, την πολιτική και κινηματική εμπειρία των μελών του Δικτύου, αλλά και της ενασχόλησής τους με τα κοινά.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από κοινού με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, μια ανοιχτή κίνηση πολιτών που μέσω της εθελοντικής προσφοράς και με επιλεγμένες δράσεις προσπαθεί να πληροφορήσει και να συσπειρώσει πολίτες απέναντι σε φαινόμενα καταπάτησης των δικαιωμάτων τους.

Παρακολουθείστε το βίντεο της εκδήλωσης: